kapcsolati háló

Kedves Álláskereső a pályázati anyagod elérhetővé vált Munkáltató partnereink számára! 
A jelentkezés rajtunk keresztül ingyenes és az is marad. Valamint semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Hogy tudom növelni az esélyeimet hogy Svájcban munkát találjak és boldoguljak?

Nyelvtanulás

Sok vitát generál hogy lehetséges e elindulni párszavas vagy akár 0 nyelvismerettel Svájcba. Véleményen szerinte lehet de piszkosul nehéz és nagyot lehet bukni rajta. De sokan ezzel a felismeréssel csak külföldön szembesülnek. Valamint a svájci munkaerőpiac sokall esősebben igényli a nyelvtudást mint a Német vagy az Ausztriai.

A modern nyelvoktatási módszerek által már gyorsan akár pár hónap alatt lehet használható alap nyelvismeretet elsajátítani. Ne feledd a célországosban a nyelv nem fogy változni. 

Professzionális Önéletrajz

Személyes tapasztalatom hogy sok esetben hiába vannak meg a pályázóban a szükséges készségek és felel meg a szakmai elvárásoknak a pályázati anyag nem megfelelő arra hogy a munkadó Hr munkatérsa befogadja, Svájcban nagyon fix formai és tartalmi követelmények vannak aminek a beküldőt anyagnak meg kell felelni.

Ha hosszú ideje sikertelenül pályázol vagy megspórolnád a felesleges és sikertelen pályázgatást kérj profi segítséget,

Kellő tájékozottság

A svájci törvények és közigazgatási rendszer nagyban eltér az EU-s országokétól. Hogy sikeresen megtaláld a számításaid Svájcban fontos hogy tisztába legyél a téged érintő szabályozásokról és a munkaügyi törvényekkel. Adott esetben súlyosan visszaélhetnek az ismereteid hiányával. Fektess kellő energiát az információ gyüjtésbe

Szerencsére az online világban számos lehetőséged van rá hogy felted kérdéseid és informálódj.   

Ajánlott Facebook Csoportok

Svájci Munka Magyaroknak Csoport

A legnagyobb online svájci magyar közösség a témában. Sok hasznos infót találsz a Svájci munkaadók mellet rengeteg hasznos infót ls egy segítő közöséget találsz. Csatlakozz még ma!

logó

Svájci Munka Magyaroknak Oldal

Facebook oldalunkon keresztül értesülhet az aktuális állásajánlatokról, fontosabb hírekről és eseményekről valamint itt fel tudja velünk venni a kapcsolatot. Kövesse minket ls maradjon képbe!

Svájci Munka

Ez a csoport nagyobb testvére mellet nagyobb arányban vannak jelen svájci magyar tagjaink. Valamint erősebben van jelen a gasztronómia téma. Legyél tagja az egyik legdinamikusabban fejlődő közöségnek

Svájci Munka és Nonprofit Tudakozó

A kezdeményezés kizárólag a tagok közti fontos tudnivalók megosztására szolgált. Ám a tagok igényeinek eleget téve a csoport felvette az álláskeresés témát is a tematikájába. Csatlakozz hogy ne maradj le semmiről.