2023 Oktobere ota dolgozok itt.

A cégnek jelenleg 6 irodàja van ( St. Gallen ugye a mi irodànk, a központi iroda Kreuzlingen, tovàbbi irodàk Aarau, Frauenfeld, Zürich, Romanshorn)

Jelenleg 25 tanàcsado illetve toborzo dolgozik a cégünknél, partnereink szàma meghaladja a 80 at vagyis ennyi céggel vagyunk munkaerö közvetitöi kapcsolatban.

A nehézipar, épitöipar, kereskedelem, logisztika, raktàrozàs területére keresünk folyamatosan munkavàllalokat.

Aki esetleg jelentkezni szeretne az én E-Mail cimemre küldjön elsösorban Németnyelvü  de ha az nincs akkor Magyarul megirt aktuàlis önéletrajzot.

 


 

Zsolt Szönyegi

Web: kmupersonal.ch

Szakértő tanácsadó és toborzó vagyok 18 éves külföldi tapasztalattal
18 éve élek és dolgozom külföldön, 2011 óta Svájcban. Kezdetben csőszerelőként dolgoztam, majd az elmúlt 5 évben tanácsadóként és toborzóként tevékenykedem.

Mivel 13 évig a munkaerőpiac másik oldalán álltam, mint munkavállaló és álláskereső, releváns információkkal tudom ellátni a jelölteket. Zsigerből tudom a kérdéseiket, hiszen pár éve én is ezeket a kérdéseket tettem fel a leendő munkaadóimnak.

Természetesen mindig elmondom minden jelöltemnek, hogy én csak tanácsot tudok adni, a végső döntés az övék.

Alapvetően nagyon szeretek segíteni az embereknek, és ha valakit egy jó állás megszerzéséhez tudok segíteni, az nekem mindig jó érzés.

Nagyon hiszek a karmában, ezért először mindig megpróbálok adni, hisz ezen cselekedeteket mindig vissza fogja kapni az ember az élettől.

Ha álláskeresésben van, és szeretne egy tapasztalt szakértő tanácsát kérni, forduljon hozzám bizalommal!